dimarts, 30 d’octubre del 2012

Platja de Sa Caleta


Sempre m'han impressionat aquestes formacions rocoses típiques de la costa brava, moltes d'elles semblen posades  estratègicament per aconseguir una composició digne de monument natural. Però encara impressiona més en pensar que precisament és aquesta, la natura, l'artista que amb el pas del temps les ha col·locat i donat forma. 





Canon  7D amb Tokina 11-16

f:/11    ISO: 100    v:15 seg   Requadrat en format 1:1 en postproducció. 

dissabte, 13 d’octubre del 2012

Cala S'Aguia

A les 6 h del matí ja era al cotxe, havia quedat amb el Dani i el Josep per fer una sortida de fotografia costera. Tot apuntava que seria un bon dia , ja que les previsions del temps anunciaven tempestes, i que millor que l'alba ben ennuvolada per aconseguir un paisatge ple de color?
 Al final... les prediccions varen ser encertades, va caure un bon aiguat... tot i que ens va permetre guardar tot l'equip a les motxilles, nosaltres  vam quedar ben xops !!
 Així doncs, a esmorzar que ja és hora !!  davant d'un cafè amb llet ben calent, seguirem xerrant de les nostres experiències fotogràfiques deixant  aquesta enrere, per començar a pensar ja, quina podria ser la següent localització fotogràfica.






Canon 7D amb tokina 11-16 2.8 filtre polaritazdor i filtre ND 9 Hitech

f:/8  ISO:100  v:/ 3.2 seg

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Malenconia


Cada cop és més comú veure petites embarcacions de pesca varades a la vora de la mar, o no tant a la vora... ja que el pas del temps i les tempestes les han anat tirant cap a fora com expulsant-les del que havia estat el seu dia a dia.
 Aquestes embarcacions eren la forma de vida de petits pescadors de costa, que sortien de  matinada  per pescar sardina, calamar, o altre peix de costa. Peix suficient per abastir les peixateries i restaurants del poble.
 Ara tot això ha canviat.... la pesca industrial a fet desaparèixer la figura dels pescadors tradicionals, aquells que s'estimaven i veneraven la mar no nomes com a negoci sino també com a forma de vida. En el seu lloc la pesca industrial ens ha deixat un gran ventall de peix a les peixateries, un peix que moltes vegades, ni tan sols sabem en quin indret de la terra ha estat pescat.




Canon 7D amb Canon 17-55 2.8
f:/6,3    ISO: 100   v: 1/200 seg.


Passejant  per la ciutat francesa de Carcassonne, em vaig trobar amb aquesta bonica estampa. Feia un dia mig ennuvolat, i els rajos de sol que es deixaven veure entre els núvols, donaven al paisatge unes tonalitats de colors gairebé impossibles de enumerar.
En mig d'aquest moment... una gran balconada penjant al buit per contemplar-ho, que més es pot demanar?




Canon 7D amb Canon 17-55 2.8 i filtre polaritzador B&W

f/ 6.3    ISO: 100  V: 1/125 seg.